Casa Golf erbjuder Longstay med golf & boende!


 
CasaGolf koncentrerar sina erbjudanden till solkusten med tex. Valderama regionen med Alcaidesa Links & Heathland, San Roque och Almenara men med möjlighet till spel på många andra kvalitativa banor. Boendet ligger som oftast i anslutning till banorna med en mängd olika möjligheter.

Olika behov ger olika prisbilder på boendet vilket gör att vi på Casa Golf mot förfrågan jobbar fram ett förslag mot dina/era önskemål vad det gäller boende kombinerat med golf, givetvis kostnadsfritt.

Vår uppfattning är att kunderna föredrar tillvägagångssättet och uppskattar att de inte behöver ägna någon tid åt att tyda svåröverskådliga prislistor. Så tveka inte, hör av dig för en förfrågan så räknar vi fram priset åt dig medan du gör något roligare.

Vi har inga bestämda ankomst- eller avresedagar. Gästerna är därmed helt fria att boka lämpliga och prisvärda flyg. Vid Longstay är det väldigt vanligt att vistelsen sträcker sig över perioder med varierande priser (storhelger, regionala- och lokala helger etc.).